Schuermans advocaten aanwezig op de jobbeurzen van Antwerpen en Leuven

Ben je als (laatstejaars)student op zoek naar een boeiende en uitdagende stageplaats in een jong en dynamisch team? Ben je een gedreven en enthousiaste teamspeler? Kom dan op de jobbeurs van Antwerpen of Leuven zeker een keer langs bij onze beursstand.

Schuermans advocaten (sinds 1931) is een toonaangevend advocatenkantoor met een gevarieerd cliënteel (lokale en internationale bedrijven, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, overheden en ondernemende particulieren) en een nationale en internationale praktijk (procedure, arbitrage en adviesverstrekking) toegespitst op ondernemings- en vennootschapsrecht, aansprakelijkheidsrecht, verzekeringen, vastgoed en bouw en agro-business.

Wij bieden onze stagiairs een all round opleiding aan. Hij/zij wordt tijdens deze opleiding actief betrokken in het ganse traject van boeiende dossiers en doet o.a. ruime ervaring op in de rechtbanken over het ganse land (en soms zelfs daarbuiten).

Wij zijn op 14 november 2019 aanwezig op de Antwerp Law Jobdays (Gate 15, Kleine Kauwenberg 15 te Antwerpen).

De VRG Jobbeurs te Leuven vindt plaats op 19 november 2019 in de Universiteitshallen.

Je kan er die namiddag kennismaken met ons kantoor en enkele van onze advocaten, die U met plezier te woord zullen staan en op je vragen zullen antwoorden.